Връщане и замяна

Връщане и замяна

В случай, че желае да замени размера на поръчана и получена стока или желае друг продукт, клиентът има възможност да замени закупената стока в срок до 7 дни от получаването ѝ. Върнатата стока трябва да е с етикети, в добър търговски вид, да не е носена, прана, гладена, скъсана, да е чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми или цигарен дим). Към пратката трябва да бъдат приложени: стокова разписка и формуляр за връщане, рекламации, и замяна. В случай на замяна или отказ от поръчката, клиентът заплаща куриерската услуга към belanor.com

Клиентът има право да замени закупена стока с избран продукт/и от магазина, като във формуляра  трябва да отбележи желания от него продукт/и. Когато клиент иска да замени стока с друга, по-скъпа от тази, която връща, belanor.com приспада първоначално заплатената от клиента сума за продукт/и и информира клиента за размера на крайното доплащане.

Всички въпроси, свързани със замяната и стойностите на продуктите, могат да бъдат доуточнени чрез имейл или на телефон: 0883317291.Ако не бъдат спазени описаните условия, замяната няма да може да бъде извършена!

Рекламации могат да бъдат предявени в случай на: констатирани производствени дефекти на стоката, изпратена грешна стока, различна от поръчаната. Рекламации за повредена по време на транспорта стока, се разглеждат само въз основа на протокол за рекламация, изготвен в присъствието на куриера. В случаите на рекламация Продавачът поема за негова сметка стойността на куриерските услуги. Моля преди да изпратите пратка към нас се свързвайте с наш оператор, за да уточните начинът на връщане в случай на рекламация. Рекламации се приемат по реда описан в чл.122 и следващите от ЗЗП.

Всички върнати стоки към Belanor.com трябва да бъдат обезопасени от повреждане по време на транспорта.За повече информация се свържете с нас!

Не се приемат обратни пратки с наложен платеж!

Връщането на пратки към нас можете да направите с куриерска фирма по ваш избор, с изключение на Български пощи. Пратки изпратени към Belanor.com с Български пощи не се приемат.

След приемане на върната стока ще получите имейл  или обаждане информиращ, че сме получили пратката и ще върнем дължимите суми в срок от 14 дни,по предварително уговорен начин за метода на връщане!

Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Старателно опаковайте пратките, за да осигурите запазването на стоката по време на транспорта.